Radojičić nezadovoljan dinamikom radova u centru grada

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić je rekao da nije zadovoljan dinamikom radova u centralnim gradskim ulicama, bez obzira što se na dnevom nivou vode razgovori i vrše kontrole.

"Danas sam pokušao da izvršim pritisak da se ubrzaju radovi, kako bi ovaj deo Beograda bolje funkcionisao", rekao je Radojičić nakon sastanka sa predstavnicima izvođača radova i nadzora, kao i nadležnim sekretarijatom.

Gradonačelnik je nakon sastanka izrazio nezadovoljstvo dinamikom radova jer su probijeni rokovi za završetak rekonstrukcije na potezu Ulice 27. marta.

"U odnosu na početak intenzivne kontrole i pažnje posvećene ovom projektu, kada smo imali 5.500 nepopločenih kvadratnih metara, u ovom trenutku preostalo je da se poploča još 1.500 kvadrata. Zato sam i danas pokušao da izvršim pritisak na na izvođače radova, kako bi ubrzali radove i doveli u funkciju taj deo Beograda. Neophodno je da se kaznena politika za nepoštovanje rokova preciznije definiše i da za neke naredne projekte insistiramo na tome da se ovakve stvari više ne ponavljaju", rekao je Radojičić.

On je naglasio da svi, a posebno stanari ove ulice, zaslužuju da u narednom periodu imaju manje problema koji se odnose na radove, a što će im omogućiti i lakše funkcionisanje i kretanje.

Gradonačelnik je rekao da ne može da obeća rokove za završetak radova.

"Mogu samo da obećam da ćemo na dnevnoj bazi razgovarati sa izvođačima, kontrolisati ih i pokušati da maksimalno ubrzamo radove", zaključio je gradonačelnik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво