Selaković sa saradnicima uneo badnjak u Predsedništvo

Generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković sa saradnicima, jutros je uneo badnjak u zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu.

Službi koja je počela nešto posle osam časova prisustvovali su zaposleni u Predsedništvu i gosti, a Nikola Selaković je poželeo srećan Badnji dan i Božić građanima Srbije i svim Srbima u rasejanju.

Selaković je rekao da je važno da sve ono što je započeto u prethodnom periodu u Srbiji bude uspešno završeno.

Službu u zgradi Predsedništva služio je vikarni episkop vladika Stefan, koji je poručio da je važno sačuvati strpljenje i mir u ovim vremenima kada su, kako je rekao, velika iskušenja za srpski narod, posebno u Crnoj Gori.

Vladika Stefan je rekao da veruje da u ovoj godini oni koji udaraju na SPC neće više imati mogućnost da odlučuju o onome što im je bila namera.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво