Potraga za nestalom devojčicom, u akciji i helikopteri i dronovi

Nastavljena je intenzivna potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola i Ninoslavom Jovanovićem iz Malče, osumnjičenim za njenu otmicu. U potragu su uključeni i helikopteri, ekipe sa psima tragačima, a koriste se i dronovi i termovizijske kamere.

Više od 300 policijskih službenika intenzivno traga za devojčicom, čiji je nestanak policiji prijavljen prošlog petka. Policija veruje da je devojčica živa.

Ekipa RTS-a razgovarala je sa Robertom Karimanovićem, ocem nestale devojčice.

"Što više vremena prolazi... ne znam šta da kažem, ne mogu ništa sad trenutno, nisam u situaciji, ne osećam se dobro", kaže Karimanović.

Meštani Glogovca ističu da je situacija strašna i da žele da devojčica bude pronađena što pre.

"Nije problem što se mi plašimo, već je problem da se taj čovek nađe", kaže jedan meštanin.

Za otmicu je osumnjičen Ninoslav Jovanović iz Malče, koji je proveo 12 godina u zatvoru na izdržavanju kazne zbog seksualnih delikata.

Istraga je sužena na četiri sela knjaževačke opštine – Orešac, gde su njih dvoje juče poslednji put viđeni, zatim Podvis, Glogovac i Vasilj.

U potragu su, pored policajaca iz Niša i Zaječara, uključeni i pripadnici Žandarmerije, helikopteri, ekipe sa psima tragačima, a koriste se i dronovi i termovizijske kamere.

Direktor policije Vladimir Rebić poručio je sinoć da veruje da će policija uspeti da pronađe i spase nestalu devojčicu.

Policija je u sredu objavila fotografiju osumnjičenog, uz poziv građanima da se jave ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво