UNS: Savez za Srbiju da odustane od blokade RTS-a

Udruženje novinara Srbije protestuje zbog najave Saveza za Srbiju da će sutra od 12 do 20 sati blokirati sve ulaze u Radio-televiziju Srbije i to smatra nedopustivim pritiskom na zaposlene u RTS-u.

Svako ima pravo da izrazi neslaganje sa uređivačkom politikom bilo kog medija, ali nije prihvatljivo onemogućavanje rada novinara i drugih medijskih radnika, a naročito je neprihvatljivo izazivanje opasnosti od fizičkog napada na naše kolege, saopštio je UNS. 

Jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić na konferenciji za novinare rekao je da će članovi organizacija koje čine Savez, aktivisti i građani, blokirati ulaze u RTS.

UNS poziva partije koje čine Savez za Srbiju da odustanu od najavljene blokade i da na ovaj način ne ugrožavaju rad medija i ne vrše pritisak na novinare i medijske radnike.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво