Mihajlovićeva osuđuje nasilje Milana Gurovića

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je nasilje bivšeg košarkaša Milana Gurovića prema supruzi i maloletnoj ćerki, navodi se u saopštenju.

Zorana Mihajlović je poručila da nema opravdanja za nasilno ponašanje. 

"U državi u kojoj je gotovo svaka druga žena žrtva nekog oblika nasilja moramo da reagujemo svi, ako mislimo to da sprečimo. Da konačno shvatimo da je i jedan šamar nasilje, da niko nema pravo da ženu maltretira, uznemirava, tuče ili ubije. Da nasilje prijavimo, a nasilnike kaznimo", rekla je Mihajlovićeva.

Prema pisanju beogradskih medija, Milan Gurović je juče priveden u policiju zbog nasilja u porodici. Kako mediji navode, protiv njega je podneta i krivična prijava.

U izjavi za Blic Gurović je rekao da je sukob posledica nesporazuma oko razvoda na kome on insistira.

RTS u policiji nije mogao da dobije potvrdu ovog događaja.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи