Priča koja je dirnula Srbiju – pomozite baka Olgi i njenom sinu Predragu

Nakon objavljivanja priče o životu nepokretnog 59-godišnjeg Predraga Boškovića i njegove 77-godišnje majke, mnogi su se javili sa željom da im pomognu. Oni žive u Mušiću kod Kosjerića, a majka Predraga od rođenja nosi na plećima.

Neke priče deluju nam neverovatne i daleke dok se ne uverimo da ne moramo daleko da odemo da bismo ih pronašli. Takva je i sudbina baka Olge i njenog sina Predraga.

Predrag je zbog cerebralne paralize od rođenja nepokretan, a majka mu pomaže da premosti životne prepreke.

Priča o njima objavljena u Dnevniku i na portalu RTS-a dirnula je srca mnogih plemenitih ljudi, koji su u komentarima i na društvenim mrežama izrazili želju da pomognu.

Odjeknule su Predragove reči: "Da je majka uz mene živa i zdrava, bar ovoliko koliko je sada. A dokle ćemo moći i ja i ona, to ćemo videti."

Da bi i Predrag i njegova majka mogli što više i dalje, objavljujemo račun za pomoć ovoj porodici: 

Banka Inteza 

160-5300101404201-18

Kontakt telefon: 060/01-02-743

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи