Brnabićeva se upisala u Knjigu žalosti u ambasadi Albanije

Premijerka Ana Brnabić upisala se u Knjigu žalosti u ambasadi Albanije u Beograd, povodom razornog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju.

"U ime Republike Srbije i svih naših građana izražavam najdublje saučešće građanima i rukovodstvu Republike Albanije. Vest o tragediji koja je pogodila Albaniju duboko nas je pogodila", napisala je Ana Brnabić.

"Srbija će ostati spremna da pruži građanima Albanije svu portebnu podršku", dodala je premijerka.

Tri dana nakon razornog zemljotresa u Albaniji potvrđeno je da je život izgubilo 40 osoba, dok je više od 650 ljudi povređeno, od kojih su neki u kritičnom stanju.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković upisala se u Knjigu žalosti koja je otvorena u Ambasadi Republike Albanije u Beogradu, povodom razornog zemljotresa u toj zemlji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво