Želite posao u francuskoj firmi? Ovo je prilika da ga nađete

"Francuska nedelja" počinje danas u Beogradu. Do 27. novembra biće održane mnoge manifestacije a cilj je da se ta zemlja približi, pre svega privredno, ali i upozna naše građane sa svakodnevnim životom Francuza.

U okviru "Francuske nedelje", biće dosta aktivnosti u organizaciji Francusko-srpske privredne komora, a najviše za mlade i za studente, za one koji traže posao.

Direktorka Francusko-srpske privredne komore Sanja Ivanić savetuje zainteresovanim građanima da posete sajt "francuskanedelja.rs" i da pristupe onlajn sajmu zapošljavanja gde će pronaći oglase za posao brojnih francuskih kompanija.

"Imaće priliku da nađu posao, a imamo i studentske prakse jer želimo da što ranije uvedemo mlade u poslovni svet. Za njih organizujemo i edukativni kamp gde će studenti moći da zavire ize druge strane zavese i otkriju kako funkcionišu velike korporacije", ističe Ivanićeva.

Biće organizovana i velika privredna konferencija posvećena transportu.

"Konferenciju organizujemo u saradnji sa Ambasadom Francuske. Pitanja transporta su danas od ključnog značaja. Svuda u svetu su gužve kao i u Beogradu. Pitanje transporta nije samo kako doći od tačke A do tačke B, već kako doći na najprijatniji mogući način uz najmanju emisiju štetnih gasova", kaže direktorka Francusko-srpske privredne komore.

Na platou ispred tržnog centra Rajićeva, u subotu će biće održan i sajam francuskog umeća življenja "Bonjour France".

"Otkrićete različite francuske proizvode i usluge, ali i proizvode inspirisane francuskom", objašnjava Sanja Ivanić.

Biće organizovana i pekarska radionica gde će biti pokazano kako se prave francuski kroasani.

broj komentara 0 pošalji komentar