Potraga za migrantima nestalim kod Apatina

Četvorica migranata nestala su kod Apatina kada su pokušala da se preko Dunava čamcem prebace u Hrvatsku. Pretražuje se Dunav i priobalje.

Do tragedije je došlo sinoć, kada je grupa od deset migranata otuđila jedan čamac sa navoza na obali Dunava u blizini vikend naselja Vagoni, na desetak kilometara od Apatina, i uputila se ka suprotnoj obali, ka Hrvatskoj.

Istražuje se zbog čega se plovilo prevrnulo. Nestala su četvorica migranata u talasima nabujalog Dunava, a šestorica su se spasila i vratila na srpsku stranu.

Sve je otkriveno slučajno jer je u prethodnih nekoliko dana prijavljeno da su migranti obijali vikendice i uništavali pčelinjake, pa je ekipa apatinske policije bila u blizini na uviđaju ovih krivičnih dela. 

U tom trenutku iz šume su se pojavila šestorica migranata i ispričala policiji šta se desilo.

Angažovane su policijske snage, ronioci i žandarmerija. Pretražuju se Dunav i priobalje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво