Starica nestala kod Čačka, poziv meštanima da se priključe potrazi

Pripadnici Civilne zaštite u Čačku uputili su sinoć poziv meštanima nekoliko sela da se uključe u akciju potrage za starijom ženom, koja je u Vranićima kod Čačka nestala u nedelju. Zborno mesto meštana je u obližnjem selu, Trbušanima.

Sedamdesetpetogodišnja korisnica Doma za stare u Vranićima nestala je u nedelju.

Načelnik čačanskog Štaba za vanredne situacije Bratislav Zečević rekao je da je Civilna zaštita stigla, a očekuje se i dolazak policije sa psima tragačima.

"Poslednji put žena je viđena u selu Milićevci, pa ćemo verovatno odatle započeti pretragu terena, a ako je ne nađemo tamo, i po ostalim selima", rekao je Zečević.

Ukazao je da je grad Čačak jedan od retkih u kojima je većina pripadnika Civilne zaštite prošla kroz razne obuke. Oni su se uključili volonterski, iako imaju pravo na novčanu naknadu, rekao je Zečević.

I preko društvenih mreža su pozvali meštane da se uključe u potragu, ali je odziv slab.

"Ne znam zašto je tako slab odziv, ali važno je da se uključe oni koji poznaju teren", rekao je Zečević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво