Reagovanje RTS-a na uvrede Sergeja Trifunovića izrečene na Tviteru

Svojim poslednjim oglašavanjem na društvenim mrežama, glumac-političar i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović dao je izrazima "prostakluk" i "odvratnost" potpuno novi smisao, saopštava RTS.

Tvrdnjom da emisija RTS-a "Upitnik" postoji da "voditeljka ne bi radila na poziv", insinuirajući na prostituciju, Trifunović je, zajedno sa onima koji su ga na Tviteru podržali, otišao čak ispod nivoa primitivizma.

Od onih kojima je jedan tvit dovoljan da zasijaju svojim prostaklukom, a tvituju svaki dan, RTS ne traži nikakvo izvinjenje jer je tražiti tako nešto potpuno besmisleno.

Za 16 godina koliko postoji emisija "Upitnik" bilo je pokušaja da se ova emisija zabrani, bilo je uvreda i nezadovoljstva od strane mnogih političkih aktera, ali nikada se nije tako daleko zaplivalo u prostakluku kao što je to sada učinio Trifunović.

Zato, umesto poziva na izvinjenje, RTS moli sve učesnike ovakvih i sličnih emisija, ali i one koji bi da se bave dijalogom na javnoj sceni, da se pre svega verbalno "razoružaju".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво