Taksi udruženje osnovano u saradnji sa CarGo

U saradnji sa udruženjem CarGo, danas je osnovano taksi udruženje "Novi taksi".

Milorad Đokić, osnivač i zakonski zastupnik Ugovorne privredne taksi komore Srbije, rekao je da će CarGo finansijski pomoći mnogima da prežive.

"Ovo je alternativa za sve koji moraju da trpe, takozvane gazde. Više to neće morati. Imaju alternativu, izvolite da zajedno gradimo kuću", poručio je Đokić.

Direktor kompanije CarGo teknolodžis Vuk Guberinić rekao je da je uloga te kompanije da i dalje "pravi tehnologije".

"Mi smo visokotehnološka firma, prepoznali smo potencijal tržišta, ne samo prevoza ili povezivanja građana već i druga tržišta, mi ćemo napraviti novu aplikaciju za novi taksi", rekao je Guberinić.

Beogradski taksisti, koji treću nedelju protestuju nezadovoljni time što CarGo funkcioniše u Beogradu, i danas će blokirati najprometnije ulice, kao i juče, u najvećem špicu od 14 do 17 sati.

Kako najavljuju, kolona automobila sa novobeogradske strane prvo će ići na Gazelu, dok će druga potpuno blokirati Slaviju, ali i sve saobraćajnice u krugu od barem jednog kilometra.

To znači da će danas pored uobičajenih poteza, saobraćaj biti potpuno paralisan i na Bulevaru oslobođenja, u Makenzijevoj, Beogradskoj, Kralja Milana i ostalim ulicama koje vode od Slavije u različite delove grada.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара