Automobilom udario u fontanu na Slaviji, saniraju se oštećenja

Fontana na Slaviji oštećena je nakon što je automobil udario u nju. Fontana je isključena i neće raditi narednih nekoliko dana, jer oštećenja moraju biti sanirana.

U noći između ponedeljka i utorka došlo do saobraćajne nezgode, kada je jedna osoba automobilom udarila u fontanu na Slaviji.

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će oštećenje na fontani na Slaviji biti sanirano u narednih nekoliko dana, podsećajući da je do oštećenja došlo nakon saobraćajne nezgode.

Na fontani će se sanirati četiri polomljene granitne ploče, kao i oštećeni zalivni sistem i rešetke na odvodnom kanalu.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 15. okt 2019, 14:25) - Radojlo [neregistrovani]

@Fontana

Nego sta,fontana je krivac nije vozac.sta sve nece pojedincima pasti na pamet.?Da je vozio prilagodjenom brzinom za kruzni tok, ovo se nebi desilo.

(utorak, 15. okt 2019, 14:14) - Ilija [neregistrovani]

Granitne plocice

Ovo su ukrasne dekorativne granitne plocice, naravno da mogu da puknu, tanke su. Ono sto je zanimljivije je mozda da neko proveri koliko su placene, verovatno nesto poput dijamantskog obeliska od 800m visine, znajuci ko je pravio

(utorak, 15. okt 2019, 13:38) - anonymous [neregistrovani]

Ни гранит..

...више није к’о што је био.

(utorak, 15. okt 2019, 13:02) - anonymous [neregistrovani]

Nonsens

Ili taj granit nije granit ili je neko smišljeno udario tako da bude oštećeno, jer koliko ja znam granit nije tako lako polupati osom ako nemaš specijanu opremu. Tako da nešto ovde ne valja, a na novinarima je da istraže šta od ta dva.

(utorak, 15. okt 2019, 12:36) - anonymous [neregistrovani]

Fontana

Covek gledao u fontanu umesto gde vozi i eto nesrece. Izbor lokacije, katastrofa. Ovaj tip fontane postaviti na kruzni tok, ma ne bih da komentarisem, uvredice se neko. Neka nasi celnici odu do Budimpeste, da vide gde je i kako postavljena takva fontana i bice im sve jasno.