Rebić u Novom Pazaru: Nepropisno ponašanje policijaca, uzavrela krv

U narednih trideset dana saznaće se šta se desilo i da li je policija prekoračila ovlašćenja prilikom intervencije u ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru 10. septembra, obećao je direktor policije Vladimir Rebić.

Edin Hadžović tvrdi da su mu policajci polomili nos kada je pokušao da zaštiti decu koja su slavila rođendan, odnosno sugerisao policajcima da se prema deci ne ponašaju kao prema kriminalcima.

Direktor policije Vladimir Rebić je tim povodom danas bio u Novom Pazaru.

"U svakom slučaju smo sigurni i da je bilo nepropisnog ponašanja službenika, ono nije bilo inicirano verskim ili etničkim razlozima, već je u tom trenutku ‘uzavrela krv‘. Nijedna vrsta nasilja ne može biti tolerisana ni opravdana, bez obzira da li ona dolazi od građana ili od policajaca", rekao je Rebić.

Protekle subote je u Novom Pazaru organizovana protestna šetnja građana, u znak podrške Edinu Hadžoviću.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи