Novak i Jelena Đoković svečano otvorili kamp prijateljstva "Drugarijada"

U Brzeću je svečano otvoren kamp prijateljstva "Drugarijada" koji sedmu godinu organizuje Fondacija "Novak Đoković". Na kampu se druže mališani iz manje razvijenih sredina.

Deca su srdačno pozdravila dolazak Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene na kamp.

Novak kaže da je preko 130 mališana iz najugroženijih sredina u Srbiji na kampu prijateljstva "Drugarijada", kao i da svake godine dolaze nova deca.

"Za ovih pet, šest dana se stiču mnoga nova prijateljstva koja traju dugi niz godina, nadamo se da će potrajati", ističe Novak Đoković.

Ukazao je da je počastvovan i da mu je zadovoljstvo da može da bude deo organizacije ovakvog događaja.

"To je jako ispunjavajuće, jer je nešto najčistije videti dečji osmeh, dečju radost, a toga ima na pretek ove nedelje", dodao je Novak Đoković.

Jelena Đoković kaže da je kamp počeo sa pedesetoro dece iz različitih isturenih odeljenja iz malih sela, a sada je tu 130 dečaka i devojčica i dvadesetak učitelja.

"Mislim da sledeće godine ćemo sigurno organizovati i nešto veće, raste broj partnera sa kojima ovo već radimo uspešno. Mislim da smo se pokazali vrlo dobri na ovom polju ulaganja u rani razvoj dece i sa zadovoljstvom rastemo u svakom pogledu", zaključila je Jelena Đoković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво