Šarčević sa mladim hemičarima, dobitnicima nagrada u Moskvi

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević primio je dobitnike srebra i tri pojedinačne nagrade na Međunarodnom hemijskom turniru u Moskvi.

Uz čestitke budućim akademskim građanima, ministar je predstavio koliko se ulaže u reforme školstva i u kom pravcu ide budućnost razvoja nauke čiji će i oni biti svedoci studirajući u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Turnir je održan od 20-25. avgusta na Univezitetu "Lomonosov", na kojem su učestvovali Dunja Arsenijević, Stefan Mitrović, Jelena Ivković, Filip Koldžić, Mihajlo Milošević i Branka Krnjaja, uz mentorstvo Uroša Stojiljkovića i Anamarije Nikoletić sa Hemijskog fakulteta.

Mlade hemičare očekuju novi izazovi na međunarodnim takmičenjima u kome će ih Ministarsvo podržati, dodao je Aleksandar Pajić, savetnik ministra za srednje obrazovanje.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво