Stefanović najavio izgradnju nove vatrogasne stanice u Aleksincu

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da će MUP investirati u izgradnju nove vatrogasno-spasilačke stanice u Aleksincu koja će, uz nabavku novih vozila i opreme, rad vatrogasaca na ovom području učiniti još efikasnijim.

Stefanović, koji je posetio Policijsku stanicu Aleksinac, gde je razgovarao sa policijskim službenicima, istakao je i da je zadovoljan stanjem bezbednosti u ovom kraju.

Potpredsednik Vlade je u nastavku posete Nišavskom upravnom okrugu razgovarao i sa građanima Aleksinca i Gadžinog Hana o investicijama države u infrastrukturu, puteve i rekonstrukciju strujne mreže u ovim opštinama koje će, kako je naveo, biti jedan od prioriteta rada Vlade Srbije u narednom periodu.

"Građani su mi preneli da su zadovoljni, jer je država prepoznala da su investicije u svaku opštinu, u smislu izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, puteva, ali i subvencija vezanih za poljoprivrednu proizvodnju i privredu dobar model koji olakšava njihov život", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, te investicije doprinose i većem budžetu lokalnih samouprava, koje na taj način mogu da rešavaju probleme građana i stimulišu investitore da dolaze u ove opštine, koje nisu dovoljno razvijene ili su u prethodnom periodu bile zapostavljene.

"Drago mi je da postoji dobra saradnja između lokalne samouprave i policije, ali i velikih javnih preduzeća, poput 'Puteva Srbije' i 'Elektroprivrede Srbije'. Takva vrsta saradnje garantuje da će građani dobijati najbolju moguću uslugu, a da će policijski i državni službenici moći efikasnije i bolje da obavljaju svoje aktivnosti", naveo je Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво