Sijarinska banja čeka obnovu

Ove turističke sezone u Sijarinskoj banji kod Medveđe popunjeni su svi kapaciteti. Proširenje i kompletnu rekonstrukciju banje najavio je ministar Zlatibor Lončar.

U oktobru počinje gradnja novog Spa-centra, država za Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Gejzer" ne traži strateškog partnera, već će sve sama investirati, a u septembru posao će dobiti četiri lekara i 15 fizioterapeuta, rekao je Lončar.

Nova radna mesta i u Domu zdravlja u Medveđi, koji je posle skoro četiri decenije kompletno rekonstruisan.

Uz uloženih 41 milion dinara, preko Kancelarije za javna ulaganja, biće uložena još 22 miliona za spoljnu izolaciju i savremenu medicinsku opremu.

Ministar zdravlja obišao je i porodicu Kovinić u selu Gazdaru koja ima sedmoro dece, od kojih tri para bliznakinja. Devojčice su na poklon dobile dva lap topa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво