Dame iz "Kobri" spremne da čuvaju Predsedništvo

Zgradu Predsedništva Srbije ubuduće će obezbeđivati pripadnice specijalne jedinice "Kobre".

Jelena Nikolić, stariji vodnik prve klase, kaže da je obezbeđivanje Predsedništva Srbije posao za koji su obučavane.

"To je posao koji smo mi do sada isto obavljale, tako da neće biti nekih nedoumica, neće biti problema, profesionalno ćemo raditi svoj posao. Sve smo dugo pripadnice Vojske Srbije, prvenstveno pripadnice ove države, ovog naroda i smatram da neće biti nikakvih problema, da neće biti nasilja", ističe Jelena Nikolić.

Ovo je prvi put da će pripadnice u sastavu te jedinice obezbeđivati sedište predsednika Republike. 

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je u nedelju da će zgradu Predsedništva obezbeđivati pripadnice "Kobri", nakon što su tokom protesta "Jedan od pet miliona" demonstranti pokušali da nasilno uklone ogradu i uđu u zgradu Predsedništva. 

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи