Zatvaranje deonice i Sabor u Guči – očekujte gužve na Ibarskoj magistrali

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da će do 18. avgusta biti zatvorena deonica auto-puta Ljig–Preljina, kako bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca. U narednih deset dana celokupan saobraćaj biće preusmeren na Ibarsku magistralu.

Nadležni apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. 

U Dićima kod Ljiga postavljena je saobraćajna signalizacija koja sve vozače iz pravca Beograda upućuje dalje Ibarskom magistralom.

Slično je i u Preljini. Odatle se vozači, takođe, dalje prema Beogradu upućuju Ibarskom magistralom.

To praktično znači da je deonica auto-puta Koridora 11 od Ljiga do Preljine zatvorena za saobraćaj zbog povezivanja sa novoizgrađenom deonicom od Obrenovca.

U narednih deset dana sav saobraćaj sa auto-puta biće prebačen na Ibarsku magistralu.

Iz JP "Putevi Srbije" i Saobraćajne policije apeluju na vozače da poštuju signalizaciju, smanje brzinu kretanja i da se prilagode uslovima na putu.

Saobraćaj se na Ibarskoj magistrali odvija redovno.

Pojačan saobraćaj se očekuje zbog toga što danas u Guči počinje Sabor trubača.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво