Ombudsman: Centar u Zvečanskoj postupio po propisima i preduzeo mere

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj postupio je u skladu sa važećim propisima i preduzeo mere za sankcionisanje povodom objavljivanja video-snimka na kojem je prikazano neprikladno ponašanje zaposlene u toj ustanovi prema štićenicima, utvrdio je Zaštitnik građana.

Kako se navodi u saopštenju, Zaštitnik građana je 19. jula postupajući po sopstvenoj inicijativi pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, a povodom objavljivanja video-snimka u kome je prikazano neprikladno ponašanje zaposlene u toj ustanovi prema štićenicima Centra.

Centar je dostavio traženo izjašnjenje i kopiju celokupne dokumentacije u ostavljenom roku iz koga je Zaštitnik građana utvrdio da je Centar za zaštitu odojčadi dece i omladine postupio u skladu sa važećim propisima i preduzeo mere radi sankcionisanja zaposlene i lica koje je sačinilo snimak koji je objavljen u medijima. 

Zaštitnik građana je 5. avgusta obustavio postupak nakon što je utvrdio navedeno, dodaje se u saopštenju.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи