Na fakultetima UB ostalo 955 budžetskih mesta za drugi krug

Na fakultetima Univerziteta u Beogradu, nakon prvog upisnog kruga, ostalo je nepopunjeno 955 budžetskih i 2.214 samofinansirajućih mesta.

Najviše slobodnih budžetskih mesta ostalo je na Tehničkom fakultetu u Boru, Šumarskom i Fizičkom fakultetu.

Prorektor za nastavu UB prof. Petar Bulat kaže da je na Tehničkom fakultetu u Boru od 240 budžetskih i samofinansirajućih mesta ostalo nepopunjeno 183 mesta (149 budžetskih i 34 samofinansirajuća).

Veliki broj budžetskih i samofinansirajućih mesta ostao je i na Šumarskom fakultetu gde je od 345 mesta ostalo nepopunjeno 238 mesta (96 budžetskih, 142 samofinansirajuća), dok je na Fizičkom od 155 mesta, 96 nepopunjeno.

Mesta ima i na Poljoprivrednom fakultetu i za drugi upisni krug ostalo je 170 budžetskih i 314 samofinansirajućih mesta.

Na Rudarsko-geološkom fakultetu ostalo je 102 budžetska i 57 samofinansirajućih mesta, a budžetskih i samofinansirajućih mesta ostalo je i na Građevinskom, Tehnološkom fakultetu.

Samofinansirajućih mesta ostalo je i na Ekonomskom i Pravnom fakultetu.

Drugi upisni krug na fakultetima UB počinje 2. septembra i završava se 15. septembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво