Stefanović i Čuprijan otkrili spomen-ploču u Prokuplju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i zamenik ministra za vanredne situacije Ruske Federacije Aleksandar Čuprijan otkrili su u Prokuplju spomen-ploču u znak sećanja na mobilnu bolnicu Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije koja je tu bila stacionirana za vreme NATO agresije 1999. godine.

Nebojša Stefanović se zahvalio Aleksandaru Čuprijanu, ali i našem narodu koji ume da ceni i da se seti svih onih koji su nam pomagali.

"Ova spomen-ploča ima veliki značaj i hoću da se zahvalim gospodinu Čuprijanu i svim ljudima iz Ministarstva za vanredne situacije Ruske Federacije koji su godinama sa nama, koji su naš strateški partner i sa kojima zajedno čuvamo živote građana Republike Srbije", rekao je Stefanović.

Čuprijan je podsetio da je Rusija uvek i u najtežim trenucima bila prijatelj našoj zemlji spreman da uvek pruži ruku pomoći.

"Hvala vam za ove divne i tople reči koje su ispisane na ovoj memorijalnoj tabli i neka nas sve čuva gospod bog" rekao je Čuprijan.

Stefanović i Čuprijan su nakon otkrivanja spomen-ploče obišli mobilnu bolnicu koja je stacionirana kod Doma zdravlja u Prokuplju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво