Počinje prijavljivanje budućih brucoša

Prijavljivanje kandidata za upis studenata na državne fakultete je počeo i trajaće do 23. juna.

Na Beogradskom univerzitetu do 23. juna počinje prvi upisni rok predajom dokumenata za polaganje prijemnih ispita koji će se u zavisnosti od fakulteta održati od 24. juna do kraja meseca.

Nakon objavljivanja rezultata prijemnih ispita sledi objavljivanje rang listi, zatim će uslediti upis za najuspešnije koji bi trebalo da traje do 12. jula.

Na Beogradskom univerzitetu ima mesta za oko 9.500 redovnih studenata, dok je na području Srbije obezbeđeno oko 22.600 mesta za one najbolje, redovne studente koji uspeju da sebi obezbede studiranje na budžetu.

Ispred Univerzitetske biblioteke "Svetozar Marković" nema gužve, iako se pamti da su studenti početkom maja i juna stajali u redu od ranih jutarnjih sati kako bi zauzeli mesto. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи