Zahtev Tužilaštva policiji da istraži slučaj testova

Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, podnelo je zahtev policiji da istraži sve okolnosti slučaja u vezi sa polaganjem testovaa iz matematike koji su jutros otkazani.

Portparolka Tužilaštva Irena Bjeloš rekla je za Tanjug da je zahtev  podnet Upravi kriminalističke policije kako bi se istražile sve okolnosti slučaja.

Završni test iz matematike za osmake jutros je otkazan, jer su zadaci procurili u javnost.

Polaganje testa iz matematike u okviru završnog ispita koje je bilo zakazano za danas u devet časova odloženo je za četvrtak, 20. jun.

U međuvremenu, predstavnici malih maturanata dogovorili su se tokom protesta ispred zgrade Ministartva prosvete da će u sredu doći u škole, ali da neće izlaziti na ispit. Đaci su pozvali  roditelje i članove porodica da im se pridruže i podrže ih u protestu i zahtevima da se poništi maturski ispit.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара