Guča čeka pomoć države za obnovu mostova

Posle nevremena u kome je u lučanskoj opštini poplavljeno 265 privrednih, stambenih i pomoćnih objekata, oštećeno oko 300 kilometara puteva i 20 mostova, formirano je šest komisija koje na terenu popisuju nastalu štetu. Odmah po povlačenju vode na teren su izašle ekipe, izvršena je dezinfekcija kuća, počela je sanacija.

Milija Milenković, direktor JP "Dragačevo putevi" Guča navodi da su ekipe na terenu i da je u toku sanacija mostova.

"Ekipe su na terenu, geometri kreću sa merenjem – geodetskim snimanjem obala i puteva kako bi ubrzano krenuli sa pripremom projektne dokumentacije za izgradnju samih mostova", navodi Milenković.

Dodaje da očekuju pomoć od države.

"Troškovi su veliki, mi imamo mehanizaciju ali nećemo moći sami sopstvenim sredstvima to da rešimo, tako da očekujemo pomoć države. Imamo obećanje i sigurno čćemo je dobiti", poručio je Milenković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи