Novi generali policije Srbije

Uoči sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio je rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti za doprinos radu MUP-a.

U čin generala policije unapređeni su pomoćnik direktora Slobodan Malešić, načelnik Uprave policije MUP-a Golub Gačević, načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević i komandant Žandarmerije Dejan Luković.

 

Plakete zbog doprinosa radu MUP-a dobili su direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, direktor "Jugoimport SDPR-a" Jugoslav Petković i direktor Nacionalne vozačke akademije Mladen Alvirović.

"Želeli smo da uoči Dana MUP-a, ukažemo poštovanje ljudima koji su, ne samo u protekloj godini, već i u prethodnom periodu, puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji", rekao je Stefanović i dodao da je uručio i rešenja o unapređenju četvorici pukovnika policije u čin generala, koji su to zaslužili svojim radom, zalaganjem i profesionalnošću.

Načelnik Uprave policije Golub Gačević zahvalio se u ime unapređenih pripadnika MUP-a, istakavši da čin generala za njega i njegove kolege predstavlja ogromnu čast.

"Ukazali ste nam ogromno poverenje i verujemo da to poverenje nije samo rezultat našeg ličnog rada, već i rezultat rada naših organizacionih jedninica za čiji smo rad odgovorni. Ruku pod ruku sa tom čašću i poverenjem, istovremeno ide i velika odgovornost, zato je naša obaveza da u narednom periodu budemo još posvećeniji", rekao je Gačević.

U ime dobitnika plaketa zahvalila se direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević ističući da je to veliko priznanje za institucije, koje nagrađeni predstavljaju.

"Nije lako postići dobre rezultate, bez dobre saradnje. Morate dati sve od sebe i raditi svoj posao najbolje moguće, ali i imati najbolju moguću saradnju sa drugima", rekla je Miloševićeva.

Ona se zahvalila da na dobroj saradnji ministru Stefanoviću, direktoru policije i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i čestitala im dan MUP-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво