Ministar sa policajcima koji su izvukli građane iz zapaljenog autobusa

Policijski službenici Saša Vučković, Branko Milenković, Vladimir Savić i Marko Milinčić, koji su bili van dužnosti, u utorak su izvukli ljude iz zapaljenog autobusa. Njih je danas obišao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ministar policije Nebojša Stefanović razgovarao je sa policijskim službenicima iz Prokuplja koji su pomogli putnicima u autobusu, nakon saobraćajne nezgode koja se 30. aprila dogodila u selu Barlovo, čime su sprečili da dođe do još veće tragedije.

Policijski službenici Saša Vučković, Branko Milenković, Vladimir Savić i Marko Milinčić, koji su bili van dužnosti, nesebično su pritekli u pomoć sugrađanima i više njih izvukli iz zapaljenog autobusa.

Ministar Stefanović pohvalio je brzu i pribranu reakciju ovih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i istakao da su oni primer požrtvovanih policijskih službenika koji štite građane ne samo dok su na dužnosti.

"Vučković, Milenković, Savić i Milinčić pokazali su izuzetnu hrabrost i spremnost da, razikujući svoje živote, učine sve kako bi spasili druge. Njihov podvig zaslužuje svaku pohvalu", rekao je ministar Stefanović.

Pet osoba je poginulo, a pet je povređeno u direktnom sudaru kamiona sa prikolicom i autobusa "Niš ekspresa" na putu između Kuršumlije i Prokuplja.

Od siline udara zapalili su se i kamion i autobus, koji je potpuno izgoreo. U autobusu su bili policajci koji su, iako lakše povređeni, izvlačili povređene i pokušali da ugase požar. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи