Gospodar Jevermova po jedanaesti put "Ulica susreta"

Manifestacijom "Jevremova - ulica susreta", beogradska opština Stari grad proslavila je Dan opštine i praznik Cveti. Povodom obeležavanja 100 godina predškolstva u Starom gradu, veliki deo programa bio je najmlađima. Žika Milenković ovogodišnji dobitnik "Ključeva Jevremove".

Jedanaesti put ulica Gospodar Jevremova bils je mesto susreta svih generacija Starograđana, Beograđana i gostiju Beogada. Posetioce je dočekalo više od 200 izlagača, bogat program na dve bine, mirisi i ukusi svih krajeva Srbije, nastupi muzičkih zvezda, kao i pozorišne i plesačke trupe.

Povodom obeležavanja 100 godina predškolstva u Starom gradu, veliki deo programa bio je posvećen deci. Za najmlađe se na bini ispred vrtića "Leptirić" igrala predstava "Tvrdoglavo slonče", a priređen je i nastup školskih bendova.

Za mališane su bile pripremljene i brojne kreativne radionice, a Jevremovom je prošao defile predškolaca pod maskama.

Domaćin je bio Ivan Ivanović, a ove godine "Ključeve Jevremove" je dobio Žika Milenković.

Okupljenima se obratio i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać koji je naglasio da ako Starograđani budu jedinstveni, mogu da zaštite Stari grad i svoj način života.

Program je završen nastupom Vlade Georgieva i svih koji su učestvovali u organizaciji ovogodišnjeg Dana opštine Stari grad.

"Ulica susreta" okupila je građane svih uzrasta – mlade, stare, roditelje s decom, ali i kućnim ljubimcima. Ova manifestacija bila je i prava atrakcija za turiste.

broj komentara 0 pošalji komentar