Čestitke za Uskrs

Državni zvaničnici čestitali su Uskrs svim vernicima koji ovaj praznik slave u nedelju.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović čestitala je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave u nedelju.

"Uskrs, kao najveći hrišćanski praznik, treba da nas podseti na značaj dobrote, zajedništva i solidarnosti koji daju smisao i oplemenjuju život svakog čoveka, a zajednicu usmeravaju ka miru, slozi i blagostanju", navela je Mihajlovićeva.

Čestitke za predstojeći Uskrs ministarka pravde Nela Kuburović uputila je beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji slave, sa željom da ga dočekaju u miru, radosti i ljubavi.

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva pravde, Kuburovićeva je u čestitki istakla da "radost Uskrsa treba da obasja i osvetli sve puteve čovečnosti, mira, praštanja i međusobnog razumevanja".

I potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković čestitao je uskršnje praznika svima koji Uskrs slave u nedelju, 21. aprila.

"Čestitam uskršnje praznike sa željom da ih provedu sa svojim najmilijima, u sreći, ljubavi, toleranciji, u veri da će nam Uskrs doneti sreću ne samo tog dana, nego i u svim danima koji su pred nama", naveo je Marinković.

Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević uputio je čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i u ime Skupštine Grada Beograda čestitao vernicima najveći hrišćanski praznik.

"Želim vam da radost praznika nad praznicima bude nepresušni izvor ljubavi, nade i mira, koji Bog daruje svim ljudima dobre volje", navodi se u čestitki Nikodijevića.

Direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Suzana Paunović poželela je u čestitki nadbiskupu Hočevaru i vernicima da im predstojeći praznični dani donesu "mnogo radosti, Božijeg blagoslova i duhovnog mira".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво