Stražari KPZ u Ćupriji tuže šefa za mobing

Grupa radnika Kazneno-popravnog zavoda Ćuprija, kako sami tvrde, podneli su tužbu za mobing protiv načelnika Službe za obezbeđenje u toj ustanovi Miroslava Stanisavljevića.

Upravnik KPZ-a Vladica Božilović potvrdio je da ima neslaganja, ali da "ne zna da je podignuta tužba".

"Nema problema da se o ovome priča, ali, molim vas, zatražite dozvolu za to od Uprave za izvršenje krivičnih sankcija", rekao je Božilović Tanjugu.

"U KPZ je tri dana, zbog ovoga i drugih problema, na koje ukazujemo, boravio tim Uprava za izvršenje krivičnih sankcija", rekao je jedan od zaposlenih koji optužuje Stanisavljevića.

Zaposleni tvrde da ih je Stanisavljević vređao, omlovažavao, pa i ucenjivao da se učlane u Sindikat na čijem je on čelu. Da ih je nazivao ovcama, budio ih noću i zvao na raport. Za to, tvrde, imaju valjane dokaze.

KPZ u Ćupriji je ustanova otvorenog tipa, u kojoj zatvorske kazne izdržava oko 200 osuđenika.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво