Ministarstvo od železnica traži izvinjenje meštanima Jasenovika

Zbog bezbednosti stanovnika, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture naložilo je da se obustavi železnički saobraćaj na pruzi Niš–Zaječar do završetka rekonstrukcije ove pruge.

Odluka je doneta zbog bezbednosti stanovnika svih naselja u čijoj blizini prolazi teretni železnički saobraćaj, imajući u vidu da su se za kratko vreme dogodila tri iskliznuća vagona na deonicama ove pruge.

Nalažemo direktorima železničkih preduzeća da hitno podnesu izveštaj o svim detaljima događaja koji su mogli da ugroze bezbednost građana.

Od železničkih kompanija očekujemo da se izvine građanima Srbije, a pre svega stanovnicima Jasenovika, gde su se dogodila dva iskliznuća vagona.

Ministarstvo insistira i zahteva da se utvrde sve činjenice u vezi sa iskliznućima vagona na pruzi Niš–Zaječar i ispita odgovornost svih učesnika.

Takođe, Ministarstvo traži od Direkcije za železnice da proveri valjanost licenci svih operatera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво