Konkurs za najbolju žensku inovacionu preduzetničku ideju

Kancelarija za mlade Grada Beograda pozivala je sve zainteresovane da se prijave na Konkurs za izbor najbolje ženske inovacione preduzetničke ideje u 2019. godini.

Učesnici na konkursu mogu biti timovi koji čine minimalno dva, a maksimalno pet članova, a vođa tima mora biti ženskog pola, kao i preduzetnici ili privredna društva koji su osnovani najranije dve godine pre objavljivanja ovog konkursa. Osnivač preduzetničke radnje mora biti ženskog pola, odnosno vlasnik najmanje 50 odsto privrednog društva mora biti ženskog pola.

Član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Grada Beograda Dragomir Petronijević pozvao je sve zainteresovane za preduzetništvo da se prijave na konkurs i iskoriste svoju priliku.

"Znatno manji broj žena se odlučuje za bavljenje preduzetništvom, a ovakav vid pomoći im je od velikog značaja. Već tri godine realizujemo, sa različitim partnerima, ovaj koncept takmičenja, a naše startap firme pobeđuju i na sličnim takmičenjima u regionu poput mladog inovatora Nikole Krstića sa proizvodom 'Pametna rukavica za slepe i slabovide osobe'", istakao je Petronijević u izjavi za RTS.

Naglasio je da prijave traju do 4. marta, a svi timovi koji se prijave imaće priliku da završe obuke sjajnih predavača, ali i da čuju preduzetničke priče primera dobre prakse koji posluju na teritoriji grada Beograda, a prošli su neki od programa.

Više detalja o konkursu možete videti na sajtu Grada Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво