Problemi u snabdevanju strujom u Zlatiborskom okrugu

Snežna vejavica i težak, mokar sneg izazvali su dosta problema u snabdevanju strujom u Zlatiborskom okrugu.

Zbog snega koji još uvek pada slabijeg intenziteta u užičkom kraju, bez električne energije je više od 2.000 domaćinstava u Bajinoj Bašti, 1.800 u Priboju, oko 1.000 u Kosjeriću, 500 u Arilju i oko 200 potrošača u Užicu i Čajetini, premda su ekipe Elektrodistribucije od jutros na terenu.

U Novoj Varoši bez struje je još samo pedesetak domaćinstava u selu Bela Reka, dok je u Prijepolju normalizovana situacija, osim kvarova na niskonaponskoj mreži.

Dežurne ekipe nastaviće sa otklanjanjem kvarova.

Posle sinoćne snežne vejavice koja je izazvala i povremene zastoje na putevima, zbog zaglavljenih šlepera, danas su putevi prohodni, a na kolovozima ima mestimično vlažnog snega.

Putevi u užičkom kraju prvog, drugog i trećeg prioriteta su prohodni, ali se apeluje na vozače da na put ne kreću bez zimske opreme.

Povremeni jak vetar stvarao je snežne nanose stvarao je dodatne probleme na saobraćajnicama u višim predelima i selima oko Zlatara, Javora i Murtenice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво