Grasi: Nismo želeli da relativizujemo ulogu Ljotića

Zefirino Grasi, glavni i odgovorni urednik "Politikinog Zabavnika", u kojem je objavljen tekst "Ko su bili ljotićevci", a koji je izazvao oštre reakcije javnosti, kaže da će taj list u idućem broju objaviti pojašnjenje.

Grasi kaže da u Politikinom Zabavniku nisu želeli ni na koji način da relativizuju ulogu jedinice "Zbor" i Dimitrija Ljotića.

"Politikin Zabavnik će u idućem broju objaviti pojašnjenje oko spornog teksta 'Dugo putovanje Henrika Hautnera' koji je izazvalo buru negodovanja kod čitalaca, jednog dela medija i šire javnosti", naveo je Grasi u odgovoru Tanjugu.

Kaže da Politikin Zabavnik nije želeo ni na koji način da relativizuje ulogu zločinačkih jedinica organizacije "Zbor" kao ni Dimitrija Ljotića i njihovih nedela tokom Drugog svetskog rata.

"Izvinjavamo se svima koji su naš tekst tako shvatili", zaključio je Grasi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво