Počinje Novogodišnji vašar

Tradicionalni Novogodišnji vašar biće svečano otvoren danas u 18 sati uz veliki vatromet na Beogradskom sajmu. Novogodišnji sajam će trajati do 30 decembra, saopštili su organizatori.

Svečano otvaranje 48. po redu Novogodišnjeg vašara, koji predstavlja manifestaciju zabave, trgovine i kulturnih zbivanja sa tradicionalnom zabavom u luna parku, predviđeno je za 18 sati kod Hale 12 velikim vatrometom.

Novogodišnji vašar će okupiti izlagače, čiji je osnovni moto, pored ponude robe široke potrošnje, zabava za sve posetioce i zabava u luna parku na 24 objekata.

Prijavljeno je dvesta izlagača koji će ponuditi bogat asortiman i popuste odeće, obuće, tekstila, kože, krzna, knjiga, igračaka, suvenira, novogodišnjih poklona, kozmetike i tehnike.

Direktor Beogradskog sajma Anđelko Trpković rekao je da je Novogodišnji vašar početak i uvod u novogodišnje slavlje i da je namenjen svakome ko želi dobro da se zabavi i raspoloži.

Zabavni park, u kome će posetiocima biti na raspolaganju oko sedamsto mesta, biće smešten u hali dva, nivo A i u hali tri, a u ponudi su dvadesetčetiri objekta za sve ljubitelje visina i brzina.

Ljubitelji dobre zabave imaće priliku da se provozaju u nekom od uzbudljivih svetlećih objekata kao što su rendžer, enetereprajz, krejzi dens, brod pirat, autodrom, kuća straha, dragon i drugi zabavni objekti.

Radno vremene je od 10 sati ujutru do 20 sati, cena pojedinačne ulaznice je 150 dinara, a posetioci kupljenom ulaznicom imaju pravo i na jednu besplatnu vožnju na bilo kojoj od sprava u Luna parku.

Otvoreni prostor namenjen je ugostiteljima, tezgama sa hranom, krofnama, šećernom penom, zatim sa ukrasima za jelku i raznobojnim helijuimskim balonima.

Ove godine će u hali pet biti izložena i postavka Prirodnjačkog muzeja iz Beograda sa bogatom zbirkom koja se sastoji iz više različitih celina.

Posetioci vašara će između ostalog u okviru te postavke imati priliku da vide okamenjeni skelet bizona, ajkule i sivog delfina iz Jadranskog mora.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи