Zamke roditeljstva

Roditelji su svakodnevno suočeni s brojnim izazovima, pitanjima i nedoumicama. Da bi našli odgovore, ali i razmenili iskustva, Opština Rakovica je svojim građanima obezbedila radionice "Zamke roditeljstva". Radionice su besplatne i održavaju se jednom nedeljno u Kulturnom centru Rakovica.

Kako pomiriti sve brži život i odgovoriti na sve potrebe deteta? Koliko nam savremena tehnologija pomaže, a kad ide na štetu nas i naše dece - to su samo neka od pitanja koja muče roditelje. 

Promenio se i način života, i to je najveći izazov roditeljima, kažu stručnjaci.

"Ono što je važno jeste da se trudimo da pronađemo to neko vreme za decu i da njega kvalitetno provodimo, manje možda pričajući deci šta treba da rade, više slušajući i nekako da budemo tu za njih kad god imaju neke probleme, nedoumice da se oni osećaju dovoljno sigurno da mogu da nam se obrate", kaže .

Vaspitavanje dece, nagrađivanje, kažnjavanje dece, prevencija nepoželjnih oblika ponašanja, neke su od tema o kojima će roditelji razgovati tokom decembra, a od Nove godine najavljene su i radionice za adolescente.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво