Renovirana laboratorija na Institutu za onkologiju i radiologiju

Laboratorija za medicinska istraživanja na Institutu za onkologiju i radiologiju renovirana je i spremna za korišćenje, zahvaljujući prikupljenim sredstvima na humanitarnoj aukciji slika koju je organizovala kompanija "Delez Srbija".

Vršilac dužnosti direktora Instituta za onkologiju i radiologiju Radan Džodić kaže da mu je drago što je prepoznat veliki trud i rad zaposlenih kako bi pacijenti imali bolje uslove.

"Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji 'Delez Srbija' i verujemo da je ovo samo početak naše saradnje", istakao je Radan Džodić,.

Ovo je samo prva u nizu akcija koje kompanija "Delez Srbija" sprovela u saradnji sa RTS-om, u želji da podrži i doprinese ostvarivanju ciljeva nacionalne kampanje "Rak je izlečiv" u cilju podizanja svesti o važnosti prevencije i obezbeđivanja boljih uslova za zdravstvenu negu obolelih od malignih bolesti.

"Ponosan sam što je kompanija 'Delez Srbija' deo velikog projekta 'Rak je izlečiv'. Nama je tema prevencije izuzetno bitna i drago mi je što smo zajedno sa našim partnerima i kupcima uspeli da renoviramo laboratoriju na Institutu za onkologiju. Siguran sam da će lekari u ovoj laboratoriji lakše obavljati sve neophodne pretrage i da će pacijenti imati bolje uslove lečenja", rekao je generalni direktor kompanije "Delez Srbija" Kvantan Roje.

Podrška Institutu za onkologiju i radiologiju se nastavlja, završen je i drugi krug humanitarne prodaje slika, a veliki broj građana učestvuje u akciji "Napravi razliku, pruži priliku", u okviru koje do 12.decembra mogu da zaokruže račun i doniraju kusur u humanitarne svrhe. Sva prikupljena sredstva iz ovih akcija biće donirana Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije za nabavku neophodne medicinske opreme.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи