Brnabić čestitala godišnjicu Trećoj beogradskoj gimnaziji

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić uputila je čestitku direktoru, profesorima i svim učenicima Treće beogradske gimnazije, povodom obeležavanja Dana škole i 159 godina od osnivanja.

"Najsrdačnije čestitam ovaj veliki jubilej i važan datum u istoriji vaše škole", navela je Ana Brnabić dodajući da je Treća beogradska gimnazija primer škole koja je svoj ugled gradila decenijama, zajedničkim radom i zalaganjem svih profesora i učenika.

"Danas je prepoznata kao škola koja svojim đacima pruža odličnu osnovu za nastavak školovanja i dalje profesionalno usavršavanje, što su upravo najveće i najvrednije investicije za budućnost", istakla je Brnabićeva, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Izrazila je nadu da će rukovodstvo i svi profesori Treće beogradske gimnazije, u godinama pred nama biti partneri vlade u nastavku reformi obrazovnog sistema.

"Zajednička odgovornost i cilj svih nas je da podstaknemo mlade da budu hrabri, da se ne plaše da idu u susret promenama, da ih naučimo kako da misle a ne šta da misle. Obrazovanje je jedan od temelja održivog razvoja društva, a škole kao što je Treća beogradska gimnazija, već decenijama to potvrđuju i dokazuju, obrazovanjem i negovanjem mladih talenata", poručila je premijerka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво