Ruski centar za nauku i kulturu slavi rođendan

Ruski centar za nauku i kulturu u Beogradu obeležava osamdeset pet godina rada. Ruski dom je simbol prijateljstva između naših zemalja i naroda, rekla je direktorka Nadežda Kuščenkova.

Povodom značajnog jubileja u Centru "Sava" će biti održan gala koncert na kome će nastupiti državni akademski ruski narodni hor "Pjatnicki", Akademski ansambl Ruske armije "Aleksandrov" i drugi istaknuti umetnici. Ruski centar je prvi ruski dom u Evropi.

U njemu se tokom cele godine održavaju značajne kulturne manifestacije, kaže direktorka Centra Nadežda Kuščenkova. 

"Veoma nam je drago što ovaj dan zajedno sa nama slave naši prijatelji i partneri iz kulture, obrazovnih institucija, različitih Univerziteta i mnogih drugih oblasti društvenog života. Ruski dom je simbol prijateljstva između naših zemalja i naroda", rekla je Nadežda Kuščenkova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво