Vučić: Tanjug radi dobro, svojim sredstvima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se Vlada Srbije i nadležni baviti pitanjem novinske agencije Tanjug i podvukao da Tanjug radi svojim sredstvima i da smatra da agencija dobro radi.

Na konstataciju novinara da je Tanjug obeležio 75 godina rada i pitanje "kako će se rešiti to pitanje, biće privatizovan ili...", Vučić je rekao da njega napadaju bez obzira na to šta da se desi, pa i u ovom slučaju.

"Prvo su me napadali kada su objavljivali smrtovnicu Tanjuga na naslovnoj strani Politike, pa kažu 'ugasio si Tanjug'. Pa onda Tanjug nije ugašen i sada vode hajku protiv svih nas zato što Tanjug radi – iako Tanjug radi svojim sredstvima", rekao je Vučić.

"Ne znam šta više ni da vam odgovorim, neka radi Vlada, nadležne službe, šta hoće i kako hoće...", rekao je predsednik Srbije.

"Ja mislim da je Tanjug dobro radio, nikada nisam video probleme u tome, ali ako ljudi vole da ih gase ili ne znam šta, vlada će naći odgovor u skladu sa zakonom na to... ", rekao je Vučić.

Kako je dodao, ne bi više ništa o tome da kaže.

"I onima koji me svaki dan napadaju, svaki dan izmišljaju, crtaju me kao Hitlera ili njegovo odojče, svima kažem, samo vi nastavite, svi koji obmanjuju javnost, svi koji ne govore istinu, samo vi svoj posao nastavite, nemojte da glumite heroje, nastavite vi svoj posao slobodno, potpuno slobodno", rekao je Vučić.

Koliko ću da se borim za istinu i koliko puta ću da kažem da ne govorite istinu narodu, da govorim ljudima šta jeste tačno i šta nije, i imam pravo na to, toliko ću se boriti za vaše pravo, za vašu slobodu da objavljujete neistine i laži, poručio je Vučić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво