Stefanović uručio plakete za izuzetnu saradnju sa MUP-om

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je Plakete za izuzetnu saradnju i doprinos radu MUP-a premijerki Ani Brnabić, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, direktoru BIA Bratislavu Gašiću.

Stefanović je plakete uručio i predsednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Mariji Obradović, predsedniku Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igoru Bečiću, zameniku načelnika Generalštaba VS general-majoru Petru Cvetkoviću i direktoru VBA brigadnom generalu Zoranu Stojkoviću.

Na svečnosti u Palati Srbija, Stefanović je istakao da su Plakete dodeljene ljudima sa kojima je Ministarstvo imalo izuzetnu saradnju u prethodnom periodu.

"Zahvalni smo za tako dobre saradnike i za ljude koji su nama pomogli da naš posao bude efikasniji, kao i za podršku koju smo dobijali", rekao je Stefanović dodajući da se može reći da su svi oni zajednički radili da budućnost građana Srbije bude veoma dobra i da naša zemlja bude stabilna.

Zahvaljujući na dodeljenom priznanju, predsednica Vlade Brnabić ukazala je na značaj saradnje među institucijama, dodajući da smatra da, iako je reč o simboličnom gestu, treba pokazivati da se dobra saradnja ceni, jer je ona, prvenstveno, u interesu naših građana, navodi se u saopštenju MUP.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи