Vučić se izvinio zbog greške o peračima prozora u SAD

Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se javnosti zbog greške koju je napravio u petak uveče, govoreći na pres-konferenciji o nesreći koja se dogodila na gradilištu "Beograda na vodi" i statistici koja se tiče takvih vrsta nesreća u Americi.

Aleksandar Vučić se izvinio što je tom prilikom izneo podatak da u SAD na svakih 10 sekundi ginu perači prozora, što je, kako je objasnio, dobio kao informaciju, a zapravo je reč o sadržaju sa jednog šaljivog sajta.

"Bio sam umoran, normalno je da grešite. To što je to bila glupost i što sam ispao glup bilo je bez loše i bez zle namere", rekao je Vučić na konferenciji za novinare sa potpredsednikom Indije.

Istakao je da za grešku nisu krivi njegovi savetnici, nego on, da mu je zbog toga neprijatno, ali da je smatrao da mora da se izvini javnosti zbog toga.

Svoj tim savetnika je pohvalio.

"Oni dobro rade, uvek su pobeđivali i uvek će pobeđivati", rekao je Vučić.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво