Asocijacija kosovskih novinara osudila incidente

Asocijacija kosovskih novinara izrazila je zabrinutost zbog sprečavanja novinara "Tanjuga", "Insajdera" i dopisnika "Dojče velea" u obavaljanju svog posla tokom posete predsednika Srbije Kosovu i Metohiji tokom proteklog vikenda.

"Policija je istakla da je preduzela neophodne mere kako bi se izbegli incidenti i kako bi svi bili bezbedni, uključujući i dvoje novinara Dojče velea koji su udaljeni sa mesta uz pratnju policije", navodi se u saopštenju Asocijacije kosovskih novinara, prenosi portal Lajmi.

Kako se dodaje, kosovska policija nije zvanično osudila ova tri slučaja.

"Asocijacija kosovskih novinara ohrabruje sve novinare da prijave incidente ili kad god im bude prećeno ili kad budu napadani tokom svog rada", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво