Učenici ostaju na letovanju u Ljoret de Maru

Đaci Devete gimnazije, koji sinoć nisu mogli da uđu u hotel u Ljoret de Maru jer aranžman nije plaćen, ostaju u Španiji na letovanju – saznaje RTS.

Pomoćnik ministra turizma za inspekcije Vera Božić Trefalt kaže za RTS da je iz srpske ambasade u Španiji potvrđeno da je svim učenicima obezbeđen boravak u hotelu "Samba" do petka, do kada traje aranžman.

"Napominjem da svi ulaze u hotel jer je pre nekoliko sati bilo reči da će se neki vratiti, ali i oni ostaju. Aranžman je do kraja isplaćen", istakla je Božić Trefalt.

Kako kaže, agencija će biti najstrože kažnjena jer je nesavesno poslovala.

Dodaje da su đaci potpuno bezbedni.

Grupu od 106 učenika Devete beogradske gimnazije u španskom letovalištu Ljoret de Mar, hotel je sinoć odbio da primi jer nije plaćen aranžman.

Ministar Rasim Ljajić je rekao da će agenciji "B2R" biti oduzeta licenca, ali da tu ima posla i za druge nadležne organe.

Škola i ministarstvo prosvete saopštili su da ne mogu preuzeti nikakvu odgovornost, jer je profesorka gimnazije organizovala letovanje u sopstvenoj režiji i protiv nje će biti pokrenut disciplinski postupak.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи