Novosti: Hilandar stipendira sina Olivera Ivanovića

Maloletni sin mučki ubijenog Olivera Ivanovića dobijaće u narednih 10 godina, odnosno do punoletstva, stipendiju koju mu je obezbedio manastir Hilandar, pišu "Novosti".

Ugovor o stipendiranju biće potpisan u narednih nekoliko dana, a isplata će početi od prvog septembra.

"Stipendija Hilandara ima neopisiv značaj. On je dete koje je kršteno u Dečanima, dete koje odrasta u duhu pravoslavlja i koje je sa nepunih sedam godina doživelo veliki gubitak. To što Hilandar, kao jedan od najvažnijih centara pravoslavlja na svetu, misli na njega da kao siroče tragično stradalog kosovskog heroja Olivera Ivanovića zaslužuje stipendiju, potvrda je i dokaz da veliki ljudi nikad ne umiru, već žive kroz svoju decu", izjavila je za Novosti supruga ubijenog Olivera Milena Ivanović.

Lider SDP-a ubijen je 16. januara ispred stranačkih prostorija sa šest metaka u leđa, a ni posle pola godine ubice i njihovi nalogodavci nisu pronađeni i kažnjeni.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 14. jul 2018, 07:21)
anonymous [neregistrovani]

Lijep gest

Zaslužuje čestitke i poštovanje

(subota, 14. jul 2018, 06:47)
Uglješa Čađenović-CRNI [neregistrovani]

Duh svetog Save kroz kaluđere iz Hilandara

E to je i treba da bude jedna od misija hrišćanstva. Solidarnosti, čovekoljublje, posećenost siromašnim, hendikepiranog osobama, , bolesnim, deci bez roditelja Bog Vas blagoslovio sinovi božji sa Hilandara.