Oprema za Stomatološku kliniku u Kosovskoj Mitrovici

Pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Slađana Marković Stojanović uručila je vrednu stomatološku opremu Klinici za stomatologiju Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici.

Opremu je primio vršilac dužnosti direktora KBC Priština u Gračanici Bratislav Lazić, budući da je Stomatološka klinika organizaciono u sastavu te zdravstvene ustanove.

Slađana Marković Stojanović je tom prilikom istakla da je Kancelarija za KiM obezbedila najmoderniju stomatološku opremu, vrednu 2.600.000 dinara, koju će koristiti profesori stomatologije, lekari na stažu i studenti.

"Kancelarija za KiM pomaže i druge zdravstvene ustanove na teritoriji KiM i to će nastaviti da radi, kao što je slučaj i sa obrazovanjem i socijalnom zaštitom", rekla je Slađana Marković Stojanović.

Klinika za stomatologiju je organizaciona jednica KBC Priština i ujedno nastavna baza Stomatološkog odseka Medicinskog fakuleta Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Bratislav Lazić istakao je, primajući donaciju, da na klinici radi veliki broj iskusnih stomatologa, koji pacijentima na KiM pružaju najviši nivo stomatološke zaštite.

"Dobili smo značajnu opremu koja nam omogućuje da imamo stabilnost u radu i poboljšanje kvaliteta usluga naše ustanove", rekao je Lazić.

broj komentara 0 pošalji komentar