Položen kamen temeljac za novo krilo Doma zdravlja u Obrenovcu

U Obrenovcu je položen kamen temeljac za izgradnju novog krila Doma zdravlja, koje će prema rečima gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića, biti završeno za devet meseci.

Zoran Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog radova jer, kako je rekao, nema ništa važnije od toga da se vodi briga o zdravlju građana.

"Svaki dinar uložen u bolju organizaciju, bolje lečenje i uslove za rad medicinskih radnika, sve sa ciljem da pacijenti imaju bolju pomoć, uvek se stostruko vraća i uvek je dobra investicija", rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je rekao da se na ovaj način održava obećanje koje je građanima dato tokom izbora – "da će se graditi i raditi značajne stvari".

Radojičić je napomenuo da je prioritet Grada ravnomeran razvoj svih beogradskih opština.

"To što sam danas ovde je poruka da ću o tome voditi računa, da sve opštine moraju da se ravnomerno razvijaju", rekao je Radojičić.

Predsednik Opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da je danas jedan od najvažnijih dana u istoriji Obrenovca.

"Obećavam da ćemo svi zajedno brinuti o mladim naraštajima koji dolaze sa medicinskog fakulteta", poručio je Čučković i istakao da će novi objekat biti mesto u kome će se pružati usluge iz oblasti zdravstvene zaštite celokupnom stanovništvu Obrenovca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво