Nenadić sa novim italijanskim tužiocem Kafijerom

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić razgovarao je u Beogradu sa novoizabranim tužiocem za borbu protiv mafije i terorizma Italije Federikom Kafierom de Rahom koji boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Tužioci su ocenili tom prilikom da je dosadašnja saradnja dva tužilaštva na zavidnom nivou u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, a posebno u istragama krijumčarenja narkotika, saopšteno je iz tužilaštva za organizovani kriminal.

Tokom sastanka razgovarali su i o konkretnim predmetima, a razmenili su i podatke koji se tiču buduće saradnje tužilaštava dve zemlje.

Tim povodom, kako se navodi u saopštenju, delu sastanka prisustvovao je i načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije Dejan Kovačević.

U saopštenju se napominje da je tokom sastanka zaključeno da je saradnja dve države uspešna, posebno u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, korupcije i terorizma.

Sastanku je prisustvovao i ambasador Republike Italije u Srbiji Karlo Lo Kašo koji je zajedno sa srpskim i italijanskim tužiocem posetio sudnicu Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu koja nosi naziv po čuvenom italijanskom sudiji za borbu protiv mafije "Đovani Falkone".

Poseta je organizovana uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво