Subotički osnovci se vratili sa Divčibara

Autobus sa učenicima trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski", koji su bili na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedan dečak poginuo, oko 20 časova i 30 minuta stigao je u Suboticu.

U autobusu nisu bili svi đaci koji su bili na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, jer su neki od roditelja odlučili da danas odu po svoju decu.

Kako javlja izveštač RTS-a, direktor škole i učiteljice nisu želeli da daju izjave, jer su u šoku od današnjeg događaja.

Naime, na kolonu učenika OŠ "Miloš Crnjanski" iz Subotice, tokom boravka na rekreativnoj nastavi na Divčibarama, naleteo je automobil i tom prilikom jedan dečak je stradao, a 12 učenika i učiteljica su lakše povređeni.

Dve devojčice i njihova učiteljica primljene su u valjevsku bolnicu, ali su im konstatovane lakše telesne povrede pa su puštene na kućno lečenje.

MUP je ranije danas saopštio da je vozač "tojote" beogradskih registarskih oznaka, koji je naleteo na kolonu učenika, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво